+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

Kloakarbejde

AUTORISERET KLOAKMESTER I HOLBÆK, FREDERIKSSUND OG OMEGN

Hos Højvang Entreprenør ApS i Skibby er vi autoriseret kloakmestre, og vi udfører alt inden for kloakservice lige fra slamsugning til nye kloakinstallationer.

En kloakmester laver endvidere dræn og nedsivningsanlæg, og vi kommer også gerne ud for at lave akut kloakarbejde. Vi arbejder i Skibby, Frederikssund, Holbæk og andre nærliggende byer. Dog har vi kunder i store dele af Sjælland.

KLOAKMESTER HØJVANG-ENTREPENØR LAVER ALT INDENFOR KLOAKSERVICE

​Vi laver gerne byggemodning og nye kloaksystemer med afløb og brønde, men det kan også være en udvidelse af kloaksystemet. Desuden kan kloakarbejde bestå af TV-inspektion, renovering og reparation samt anden vedligeholdelse.

​TV INSPEKTION, FEJLSØGNING OG RØRSØGNING

Gamle kloakrør begynder typisk at smuldre efter omkring 50 år, men de kan også blive ødelagt af træer, ustabilt underlag eller rotter. Derfor kan det være en god ide at få en kloakmester til at kigge efter. Det er billigere end før i tiden, fordi skader og potentielle skader kan identificeres med TV-inspektion.

​Med en TV-inspektion kan vi således lokalisere skader på rør- og kloaksystemet, så du undgår, at brud på rørledninger fører til vandspild, oversvømmelser, rotteproblemer eller forurening.

Vores avancerede udstyr sikrer, at vi opdager skader på selv de mest ufremkommelige steder. Vi kan foretage fejlsøgning i forbindelse med kloakarbejde, rørsøgning samt inspektion af blandt andet drænrør, kloakrør og brønde.

​AUTORISERET KLOAKMESTER UDFØRER DRÆN

​Der er mere nedbør i dag end i gamle dage, og derfor kan det være hensigtsmæssigt at få en kloakmester til at lave dræn, hvis der er fugtigt i jorden omkring soklen eller kældervæggen.

​Vi har stor erfaring med både nybyggeri og gammelt byggeri, og derfor kan vi hurtigt vurdere, om der kan være brug for dræn- eller kloakarbejde.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ KLOAKARBEJDE

​​Priser på kloakarbejde variere efter, hvilken service der skal udføres. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på kloakarbejde, og vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse.​

 

Kontakt os her