+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

​EFFEKTIV SLAMSUGNING I HOLBÆK, FREDERIKSSUND OG OMEGN

Hos Højvang Entreprenør ApS i Skibby udfører vi slamsugning for både private og erhverv i og omkring Frederikssund og Holbæk. Står du i akutte problemer grundet et tilstoppet afløb, rykker vi ud som slamsuger.

​Vi tilbyder altid god service og hjælp til fornuftige priser, så du både får en hurtig og billig afhjælpning af problemet. Et stoppet afløb kan give mange gener som lugt eller total forstoppelse, der i sidste ende kan føre til oversvømmelse. Netop derfor er vi specialister i at hjælpe og rykke hurtigt ud, så problemet ikke kommer til at give længerevarende gener.

​I nogle tilfælde kan en kloakspuling også være nødvendig. Som eksperter med erfaring inden for branchen ved vi, hvor vigtigt det er at begrænse eventuelle skader hurtigt muligt. Vi tilbyder alle former for kloakservice omkring Frederikssund og omegn.

VI KLARER MEGET MERE END ET STOPPET AFLØB

Udover akutte slamsugningsopgaver og rensning af afløb tilbyder vi også jævnlige besøg, hvor vi slamsuger septiktanke. Regelmæssige besøg kan være med til at forebygge og forhindre fuldstændig tilstopning, driftstop og andre alvorlige problemer ved et stoppet afløb.

​Vores tilbud omhandlende faste aftaler med jævnlige besøg kan fås til en mere fordelagtig pris, end når vi skal rykke hurtigt ud ved akutte uregelmæssigheder.

Disse sker nemlig ofte på kedelige tidspunkter, som kræver ekstra omkostninger.​

​Desuden kan vi hjælpe dig med at holde øje med potentielle problemer, som vi naturligvis orienterer dig om, så det pågældende problem kan afhjælpes, inden skaden sker.

IMG_5775

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ SLAMSUGNING

​Hvis du er interesseret i at høre mere om vores slamsugning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål, og fortæller glædeligt om dine muligheder for faste aftaler på kloakservice og slamsugning af stoppet afløb.

​Står du i akutte problemer, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os fra gang til gang, så vi hurtigt kan tilbyde vores hjælp og service. Vi fremsender et uforpligtende tilbud, der passer til dine ønsker og behov.

 

Kontakt os her