+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

KLOAKSPULING AF STOPPET KLOAK TIL FORNUFTIGE PRISER

Som din entreprenør er vi eksperter i at hjælpe dig, hvis du har problemer med en stoppet kloak. Vi arbejder i Skibby, Frederikssund, Roskilde, Holbæk og andre nærliggende byer. Dog har vi kunder i store dele af Sjælland.

Vi står altid klar med et godt tilbud på en kloakspuling, så du kan slippe fra problemet til en fornuftig og billig pris.

​Når en kloak stoppes, er det nødvendigt med en kloakrensning i form af en højtryksspuling eller en slamsugning, der vil fjerne det, der er skyld i problemet. Kloakspuling skal derfor udføres professionelt, så kloakkens levetid ikke risikerer at blive reduceret.

EN STOPPET KLOAK KRÆVER OPMÆRKSOMHED

Det er en god idé at være opmærksom på sit afløb, så problemet hurtigst muligt kan afhjælpes.

​Hvis du oplever, at dit afløb tilstoppes igen og igen, selv efter en kloakspuling, er det højst sandsynligt nødvendigt med et større indgreb, hvor vi som autoriserede kloakmestre må foretage en mere grundig rensning af kloakken, som kan ende ud i en reparation.

Her tilbyder vi tilmed en fornuftig pris, så du hurtigt kan få styr på din stoppet kloak igen.

Entreprenør

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ KLOAKSPULING

​Har du problemer med en stoppet kloak, kan du med fordel få udført en kloakspuling hos os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive vores kunder, så du er sikret det bedste resultat og den længste levetid for din kloak. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt os her