+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

TØMNING AF TANK MED EN PROFESSIONEL LØSNING

Som din entreprenør i Skibby kan vi nemt og hurtigt tømme din septiktank til en billig og fordelagtig pris. Det kan let ske, at septiktanken er fyldt, og derfor kan det være nødvendigt med en tømning. Vi arbejder i Skibby, Frederikssund, Roskilde, Holbæk og andre nærliggende byer. Dog har vi kunder i store dele af Sjælland.

​Dette kan blandt andet opdages på grund af følgende gener:

  • ​Lugtgener fra tanken
  • Vandet fra toilettet trækker langsomt ud
  • Vandet i toilettet står højt op i toiletkummen
  • Vandet løber langsomt ud fra flere afløb


Ved at vælge os er du sikret en professionel tømning af septiktank, hvor du har garanti for et godt resultat. Septiktanken er den tank, som er koblet på afløbet på et toilet. Formålet med den er, at den skal indsamle det faste affald, der kommer med det spildevand, der løber igennem tanken.

DET RETTE VALG TIL TØMNING AF TANK

Oplever du nogle af ovenstående gener, skal du højst sandsynligt have foretaget en tømning af septiktank. Højvang Entreprenør ApS er dit optimale valg, da vi altid står klar til at hjælpe. Vi ved hvor vigtigt det er at rykke hurtigt ud i akutte tilfælde, så der ikke forekommer skader med længerevarende konsekvenser.

Tømningen foregår ved, at vores dygtige entreprenører suger tankens indhold op. Herefter sorteres og udvandes indholdet, så det kun er vandet, der bliver ført tilbage i tanken samtidig med, at tanken spules.

​Vi tilbyder desuden meget andet entreprenørarbejde, som blandt andet kloakarbejde, hvor vi tilbyder slamsugning af tilstoppede afløb, TV-inspektioner, reparationer, renoveringer og meget mere.

Vi garanterer en professionel og høj service til fornuftige priser, hvor kundens behov og ønsker altid er i centrum. Vores store erfaring i branchen, vores unikke metoder og avancerede udstyr gør, at vi hurtigt kan forebygge, lokalisere og forbedre eventuelle skader.

RING FOR INFORMATION OM TANK TØMNING

​Trænger du til en tømning af septiktank, eller ønsker du blot at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi rådgiver og svarer gerne på alle dine spørgsmål, så du nemt, i samarbejde med os, kan beslutte dig for, hvad der er den rigtige løsning for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

 

Kontakt os her