+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

Beton/Støbning af fundamenter nær Roskilde, Frederikssund og Holbæk

Skal du have støbt et fundamenter nær Roskilde, Frederikssund, Holbæk eller resten af Sjælland? Så er du kommet til det rette sted. Hos Højvang Entreprenør er vi eksperter i betonarbejde og støbning af fundamenter og sokler til private og erhverv.

Støbning af fundamenter nær Roskilde, Frederikssund & Holbæk

Vi har stor erfaring med støbning af fundamenter samt renovering af eksisterende beton. Vi tilbyder støbning af alt fra fundamenter til hus, sokler, kældre, trapper, terrændæk, vægge og meget mere. Uanset om du skal have støbt beton til et nyt fundament eller understøbt et eksisterende, er vi klar til at hjælpe med opgaven.

Holdbare fundamenter

Når du vælger Højvang Entreprenør til at stå for støbningen, får du fundamenter, der holder. Vi tilpasser vores løsninger ud fra kvaliteten og fastheden af den underliggende jord. Vores dygtige og erfarne medarbejdere står også altid klar med professionel rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning til netop dit behov.

Få et uforpligtende tilbud på støbning af fundamenter nær Roskilde, Holbæk eller Frederikssund

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med betonarbejde og støbning af fundamenter ved Holbæk, Frederikssund eller Roskilde? Så er du velkommen til at ringe til os på 23 68 88 00 eller sende en mail til info@mj-hoejvang.dk. Vi leverer god og hurtig service, og vi bestræber os på at levere det aftalte arbejde til den aftalte tid.

Vi udfører bl.a.:

Støbning af fundamenter

Støbning af sokler

Støbning af terrændæk

Renovering af eksisterende beton

Støbning af trapper

Støbning af kælder

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ STØBNING

​Hvis du er interesseret i at høre mere om vores støbning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål, og fortæller glædeligt om dine muligheder for gode priser på støbning og betonarbejde.

​Står du i akutte problemer, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os fra gang til gang, så vi hurtigt kan tilbyde vores hjælp og service. Vi fremsender et uforpligtende tilbud, der passer til dine ønsker og behov.

 

Kontakt os her