+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

TV-INSPEKTION AF DIN KLOAK TILBYDES

Hos Højvang Entreprenør ApS i Skibby tilbyder vi TV-inspektion af kloak i Slangerup, Roskilde og Frederikssund. Med en TV-inspektion undersøger vi dine rørledninger for at kunne opdage eventuelle problemer.

Udover en afsløring af problemerne bliver de med TV-inspektionen også lokaliseret, så det er lettere at reparere på dem. Udfordringer i rørledninger er ofte brud, utætheder eller forstoppelser, som kræver, at der bliver gjort noget aktivt, så der ikke skabes længerevarende problemer og konsekvenser.

​TV-inspektionen foregår med et kloak kamera, der føres ned i kloakledningerne, som man ikke kan se udefra med det blotte øje. Det der filmes vises på et kloak-TV, så det er let og overskueligt at lokalisere og spotte uregelmæssighederne.

Muligheden for TV-inspektion har gjort kloakarbejde meget billigere, da man hurtigt og nemt kan tjekke for potentielle problemer uden at skulle foretage et direkte indgreb på rørene og ledningerne.

PROFESSIONEL TV-INSPEKTION TIL GODE PRISER

Vi giver altid et godt tilbud på inspektion af kloak, så du får en hurtig samt billig afhjælpning af diverse problemer.

Vores TV-inspektion bliver altid udført til en fordelagtig pris med professionalisme og kundens behov for øje.​

​Vores avancerede udstyr og dygtige medarbejdere er din garanti for en levedygtig kloak, der ikke byder på pludselige og uoverkommelige problemer. Vi kan i forbindelse med rørsøgning, kloakarbejde samt inspektioner foretage fejlsøgning.

​Det kan være en fordel at lave en fast aftale, hvor vi med jævne mellemrum kommer ud og foretager en TV-inspektion af din kloak, så du altid er på den sikre side.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere om TV-inspektion af din kloak. Vi tilbyder altid god service og hjælp til overkommelige priser. Du kan ligeledes høre mere om dine muligheder for faste aftaler, så du året rundt er sikret en sund kloak med lang levetid.

 

Kontakt os her