+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

Kloakmester til kloakservice nær Frederikssund og Holbæk

Få hjælp til kloakservice

Har du brug for kloakservice omkring Skibby, Frederikssund og Holbæk? Så er du kommet til det rette sted. Hos Højvang Entreprenør ApS er vi autoriserede kloakmestre, og vi har kompetencerne til at tage hånd om din kloakopgave. Vi tilbyder alt indenfor kloakservice, lige fra slamsugning til nye kloakinstallationer. Derudover udfører vi mange opgaver indenfor dræn og nedsivningsanlæg.

 

Alt indenfor kloakservice

Hos Højvang Entreprenør ApS udfører vi alle opgaver indenfor kloakservice på Sjælland. Vi udfører mange opgaver inden for byggemodning og nye kloaksystemer med afløb og brønde samt udvidelse af kloaksystemet. Derudover udfører vi kloakarbejde i form af af TV-inspektion, renovering og reparation samt anden vedligeholdelse.

 

Autoriseret kloakmester til akut kloakservice og slamsugning

Problemer med kloakken kan opstå på et øjeblik. Har du akut brug for kloakservice eller slamsugning? Så står vi klar til at hjælpe dig. Hos os får du altid en kloakmester med høj faglighed samt kvalitetssikring på opgaver med dokumentering på det udførte arbejde.

TV-inspektion, fejlsøgning og rørsøgning

Gamle kloakrør begynder typisk at smuldre efter omkring 50 år, men de kan også blive ødelagt af træer, ustabilt underlag eller rotter. Derfor kan det være en god ide at få en kloakmester til at undersøge kloakrørene grundigt. Det er billigere end før i tiden, fordi skader og potentielle skader kan identificeres med TV-inspektion.

Med en TV-inspektion kan vi lokalisere skader på rør- og kloaksystemet, så du undgår, at brud på rørledninger fører til vandspild, oversvømmelser, rotteproblemer eller forurening. Vores avancerede udstyr sikrer, at vi opdager skader på selv de mest ufremkommelige steder. Vi kan foretage fejlsøgning i forbindelse med kloakarbejde, rørsøgning samt inspektion af blandt andet drænrør, kloakrør og brønde.

 

Udlægning af dræn

Der er mere nedbør i dag end i gamle dage, og derfor kan det være hensigtsmæssigt at få en kloakmester til at lave dræn, hvis der er fugtigt i jorden omkring soklen eller kældervæggen. Højvang Entreprenør ApS har stor erfaring med både nybyggeri og gammelt byggeri, og derfor kan vi hurtigt vurdere, om der kan være brug for dræn- eller kloakarbejde.​