+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

Brolægning nær Frederiksund, Roskilde, Holbæk og omegn

Din entreprenør i Skibby laver vi alle former for brolægning nær Roskilde, Frederiksund & Holbæk for private og erhverv. Vi udfører brolægning i forbindelse med terrasser, indkørsler og parkeringspladser samt alt andet fra gangstier til torvepladser. Vi arbejder i Skibby, Frederikssund, Roskilde, Holbæk og andre nærliggende byer. Dog har vi kunder i store dele af Sjælland.

Få hjælp til brolægning nær Roskilde, Frederiksund & Holbæk

DETALJERNE ER VIGTIGE FOR EN PÆN OG SOLID BELÆGNING

​En brolægger skal have sans for mange detaljer. På den ene side skal en belægning se pæn ud, og der kræves endnu mere af brolæggeren, hvis der skal laves mønstre og lignende.

På den anden side skal en brolægning overleve mange vintre, brolægningen må ikke lede vandet hen til husets sokkel, og eventuelle fliser må ikke begynde at knække, hvis man kører på dem.

Der er mange muligheder ved brolægning såsom fliser, sten og andre former for belægningssten, men de kæver alle et solidt og veludført bærelag samt en ordentlig bundopbygning.

Belægningen skal holde til at blive brugt, og den første frost må ikke ødelægge den. Det optimale er, at en brolægning kan holde sig i pæn i både 10 og 20 år, men den bør kunne holde meget længerede tid, før den har tjent sin tid ud.

 

KONTAKT OS FOR BROLÆGNING NÆR ROSKILDE, HOLBÆK OG FREDERIKSUND

Har du brug for en erfaren brolægger til at udføre brolægning i Holdbæk, Frederikssund, Roskilde eller resten af Sjælland? Så er du meget velkommen til at kontakte Højvang Entreprenør ApS. Du kan kontakte os ved at ringe ind til 23 68 88 00 eller ved at skrive ind til info@mj-hoejvang.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her. Vi ser frem til at høre fra dig.

HVAD KOSTER ​BROLÆGNING NÆR ROSKILDE, FREDERIKSUND & HOLBÆK?

​Prisen på brolægning nær Frederiksund, Roskilde og Holbæk varierer alt efter, hvilken opgave der udføres. Du er velkommen til at invitere os ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfte dine ønsker, behov og muligheder for en brolægning. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud.​

 

Kontakt os her