+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

​BROLÆGNING AF TERRASSER, INDKØRSLER OG PARKERINGSPLADSER

Din entreprenør i Skibby laver vi alle former for brolægning for private og erhverv. Vi udfører brolægning i forbindelse med terrasser, indkørsler og parkeringspladser samt alt andet fra gangstier til torvepladser. Vi arbejder i Skibby, Frederikssund, Roskilde, Holbæk og andre nærliggende byer. Dog har vi kunder i store dele af Sjælland.

 

DETALJERNE ER VIGTIGE FOR EN PÆN OG SOLID BELÆGNING

​En brolægger skal have sans for mange detaljer. På den ene side skal en belægning se pæn ud, og der kræves endnu mere af brolæggeren, hvis der skal laves mønstre og lignende.

På den anden side skal en brolægning overleve mange vintre, brolægningen må ikke lede vandet hen til husets sokkel, og eventuelle fliser må ikke begynde at knække, hvis man kører på dem.

Der er mange muligheder ved brolægning såsom fliser, sten og andre former for belægningssten, men de kæver alle et solidt og veludført bærelag samt en ordentlig bundopbygning.

Belægningen skal holde til at blive brugt, og den første frost må ikke ødelægge den. Det optimale er, at en brolægning kan holde sig i pæn i både 10 og 20 år, men den bør kunne holde meget længerede tid, før den har tjent sin tid ud.

HVAD KOSTER ​BROLÆGNING?

​Prisen på brolægning varierer alt efter, hvilken opgave der udføres. Du er velkommen til at invitere os ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi drøfte dine ønsker, behov og muligheder for en brolægning. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud.​

 

Kontakt os her