+45 23 68 88 00 info@mj-hoejvang.dk

Slamsugning i Holbæk, Frederikssund, Skibby og Roskilde

Effektiv slamsugning

Har du brug for hjælp med din kloak eller en vandskade? Så står Højvang Entreprenør ApS i Skibby klar til at hjælpe dig. Vi udfører effektiv slamsugning i Frederikssund, Holbæk, Roskilde og i de nærliggende byer. Vi tilbyder slamsugning for både private kunder og erhvervsdrivende virksomheder. Står du i akutte problemer grundet et tilstoppet afløb, rykker vi hurtigt ud med slamsuger. Vi tilbyder altid god service og hjælp til fornuftige priser, så du både får en hurtig og billig afhjælpning af problemet.

 

Problemer med afløbet

Et stoppet afløb kan give mange gener som lugt eller total forstoppelse, der i sidste ende kan føre til oversvømmelse. Højvang Entreprenør ApS er specialister i at hjælpe og rykke hurtigt ud, så problemet ikke kommer til at give længerevarende gener. I nogle tilfælde kan en kloakspuling også være nødvendig. Som eksperter med erfaring indenfor branchen ved vi, hvor vigtigt det er at begrænse eventuelle skader hurtigst muligt. Vi har stor viden og erfaring inden kloakservice, som vi tilbyder på hele Sjælland.

 

Regelmæssig slamsugning

Udover akutte slamsugningsopgaver og rensning af afløb tilbyder vi også jævnlige besøg, hvor vi slamsuger septiktanke. Regelmæssige besøg kan være med til at forebygge og forhindre fuldstændig tilstopning, driftsstop og andre alvorlige problemer ved et stoppet afløb. Vores tilbud omhandlende faste aftaler med jævnlige besøg kan fås til en mere fordelagtig pris, end når vi skal rykke hurtigt ud ved akutte uregelmæssigheder. Disse sker nemlig ofte på kedelige tidspunkter, som kræver ekstra omkostninger. Desuden kan vi hjælpe dig med at holde øje med potentielle problemer, som vi naturligvis orienterer dig om, så det pågældende problem kan afhjælpes, inden skaden sker.

Entreprenør